fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
View over sea and coast trees ans mountains

Duurzame vakantiebestemmingen op de Balearen en Canarische eilanden 🍃

uitzicht over zee en kust bomen en bergen

Foto: Reiseuhu

Buenas noticias: we mogen weer naar de Balearen en de Canarische eilanden 💃🏼☀️! Na al dat thuiszitten is dat sowieso goed nieuws, en nu de lente hier maar niet door wil komen is het al helemaal super dat we de Spaanse zon weer op kunnen gaan zoeken. Nu pakken we natuurlijk het liefst allemaal directamente het vliegtuig – per auto zijn deze bestemmingen nu eenmaal veel lastiger te bereiken – maar we weten ook dat dat niet per se heel goed is voor het milieu. Wil je toch zo duurzaam mogelijk genieten van jouw welverdiende vakantie? Check hieronder de duurzame bestemmingen die wij speciaal voor jou op een rijtje hebben gezet!

 • Lanzarote, het alleroudste Canarische Eiland, heeft duurzaam toerisme hoog in het vaandel staan en is een perfecte destinación voor wie houdt van natuurvakanties, plattelandstoerisme of actieve vakanties. Je ontdekt hier ook indrukwekkende vulkanische landschappen. Mocht je beslissen de Spaanse zon op te gaan zoeken, dan zit je met deze bestemming dus eigenlijk sowieso wel bueno.
 • Op zoek naar wat meer luxe? Dan is Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel op jouw place to be! Dit resort ligt in het zuiden van Gran Canaria en zet zich in voor het gebruik van de nieuwste ecologische en efficiënte technologieën. Zo is 25% van de energie hier afkomstig uit hernieuwbare niet vervuilende bronnen, en het zwembad is gevuld met zeewater. Ook op Lanzarote is er een locatie van Glorica Palace te vinden.
 • Nog altijd is Ibiza een geliefde vakantiebestemming, en gelukkig zijn ook hier verschillende duurzame accommodaties te vinden. Een daarvan is Can Arabí. Deze agriturismo was vroeger een veehouderij en is in het begin van de vorige eeuw met speciale zorg gerenoveerd  om zijn oorspronkelijke stijl en karakter niet te verliezen. Je eet hier verse producten die rechtstreeks van het land komen en, ook niet onbelangrijk, met een oplaadpunt voor elektrische auto’s wordt het huren van elektrische voertuigen hier aangemoedigd en gestimuleerd.

Heb jij je keuze al gemaakt? Dan rest je nog maar una cosa: zorgen dat jij de belangrijkste must have voor je vakantie niet vergeet. Om te vieren dat de Spaanse eilanden weer ‘open’ zijn shop je deze nu met een speciale descuento! Gebruik de code “vacaciones” voor 20% korting.💃🏼

Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos🍃

Blond girl with sunglasses wearing beige shirt and

  Your full email address:

  Your full name:

  Your message:

  Verantwoord
  Verantwoorde fashion van Poca Boca
  You don't have permission to register.
  X
  []