fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
vrouwen mannen op een schip

10 Spaanse Netflixseries die je nog níet kent! 💛🎥

vrouwen mannen op een schip

Foto: Netflix – Alta Mar

Dacht jij alle Spaanse series op Netflix al uitgespeeld te hebben? Wrong! Waarschijnlijk tenminste, want wij hebben een lijstje opgesnord met Spaanse series die je nog níet kende!

Zelfs voor ons waren sommige uit het lijstje nog hartstikke nuevo en hebben deze dus directamente toegevoegd aan onze kijklijst. Hierbij de drie die wij waarschijnlijk deze week nog gaan bingen. Benieuwd naar de volledige lijst? Check ‘m hier.

ALTA MAR
Een thriller die zich afspeelt in de jaren 40 op het schip ‘Bárbara de Braganza’, dat naar Rio de Janeiro op weg is. Als een van de passagiers van het schip om het leven komt, slaat de romantische sfeer op slag om en is de grote vraag: Wie is de moordenaar?

EL VECINO
Een serie over een superheld tegen wil en dank, en antwoord op alle Marvel-series. Javier krijgt superkrachten van een buitenaards wezen. Hij heeft geen idee wat hij met deze krachten moet, maar plotseling is hij superheld Titan. Gelukkig wil een buurman hem wel helpen. De zaken worden alleen nog gecompliceerder als zijn ex Lola probeert te ontdekken wie die nieuwe superheld is.

EL CASO ALCÀSSER
De ultieme serie voor liefhebbers van true crime. El caso Alcàsser vertelt het verhaal van drie tienermeisjes die in 1992 werden ontvoerd, gemarteld en vermoord toen ze naar een club aan het liftten waren. De ouders van Miriam Garcia, Antonia Gomez en Desiree Hernandez belandden vervolgens in een enorm mediacircus dat voortduurde tijdens het proces.

Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos🍃

Blond girl with sunglasses wearing beige shirt and

  Your full email address:

  Your full name:

  Your message:

  Verantwoord
  Verantwoorde fashion van Poca Boca
  You don't have permission to register.
  X
  []