Kerstcadeau: Las Chicas del Cable seizoen 2 komt er eindelijk aan!

vrouwen jurk groep kerstcadeau

Een beter kerstcadeau kunnen wij ons bijna niet wensen: op 25 december verschijnt het tweede seizoen van de serie Las Chicas del Cable! Als de bezoekjes aan/van de familie erop zitten en je je buik rond hebt, plof je dus lekker op de bank om je eindelijk weer onder te dompelen in de wereld van onafhankelijke, ambitieuze telefonistes in Madrid in de jaren ’20.

In seizoen 1 zagen we hoe Alba, die de beste bedoelingen heeft, keer op keer in de problemen raakte. Haar vriendinnen Carlota, Ángeles en María hebben ondertussen te maken met gewelddadige ouders of echtgenoten en natuurlijk komen er bij alle dames ook de nodige liefdesdrama’s aan bod. Ongetwijfeld hebben de makers ook dit seizoen weer een heleboel sensationeels in petto om ons mee te vermaken tijdens de feestdagen!

 

 

 

Zin in nog meer Spaans gezwijmel? Begin aan Velvet en je weet zeker dat je Netflix de komende dagen overuren gaat maken. Maar liefst vier seizoenen vol romantiek, verraad, drama en een heleboel chique mensen in en om het prestigieuze warenhuis Velvet is natuurlijk hét recept om te bingen!

Meer zin in actie en humor? Dan staan er drie seizoenen van Club de Cuervos voor je klaar. In deze serie over Chava en Isabel Iglesias, die na de dood van hun vader de voetbalclub over moeten nemen, val je van het ene hilarische moment in het andere. En dit allemaal omdat broer en zus zich keer op keer allerlei problemen op de hals halen in de hoop zelf voorzitter van de club te kunnen worden.

Genoeg om van te genieten zouden wij zeggen: ¡DALE!

Geen reactie's

Geef een reactie

1 × 1 =