fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
vriendinnen vrouwen kijken naar elkaar lachen buiten

Prepárate: Deze bingewaardige Spaanstalige series komen er bijna aan!

vriendinnen vrouwen kijken naar elkaar lachen buiten

Foto: Valería – Netflix

Het lijkt erop dat de quarantaine nog wel even gaat duren en dat misschien maar goed ook, er komen namelijk weer een paar Spaanstalige series uit die we absolutamente willen gaan kijken. Wij zetten ze even voor je op een lista:

 • Valeria: Dit belooft de Spaanstalige versie van Sex and the City te worden. No need to explicar más, verdad? Valeria is een jonge schrijfster en heeft last van een flinke writer’s block. De oorzaak hiervan lijkt haar huwelijk met Adrian te zijn. Daarnaast is het contact met Valeria’s vriendinnen niet meer wat het geweest is. Kortom: het is tijd om haar leven drastisch te veranderen! Vanaf 8 mei op Netflix.
 • La Casa de las Flores: Een duistere Mexicaanse comedy waarin de rijke Virginia de la Mora de schone schijn van haar familie op probeert te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen. Het derde en desafortunadamente laatste seizoen van La Casa de las Flores zie je vanaf 23 april op Netflix. 
 • Monarca: Tequila, Mexico en intriges binnen een chique familie, dat zijn de ingrediënten voor deze serie, die geproduceerd is door actrice Selma Hayek. Het verhaal gaat over een tequila-imperium van de familie Carranza, dat slachtoffer dreigt te worden van corruptie en geheimen. Ana Mariá (Irene Azuela) keert na twintig jaar Amerika terug naar Mexico om het verpeste, corrupte systeem te bestrijden en de leiding te nemen over het familie-imperium. Vanaf, uhm ergens mañana mañana? In 2020 op Netflix in ieder geval, maar de datum is nog niet bekend.
 • Luis Miguel – La Serie: Het eerste seizoen van de docu-serie over deze immens populaire zanger uit Mexico met een mysterieus levensverhaal hield toda América Latina aan de buis gekluisterd. De super spannende cliffhanger van de laatste aflevering verklapt al dat seizoen twee hetzelfde gaat doen: komt ‘El Sol de Mexico’, zoals de zanger ook wel genoemd wordt, dan eindelijk te weten wat er écht met zijn moeder is gebeurd? Ook hier houdt Netflix nog even geheim wanneer we precies klaar moeten gaan zitten, maar in ieder geval dit jaar nog verschijnt het tweede seizoen van Luis Miguel – La Serie.

Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos🍃

Blond girl with sunglasses wearing beige shirt and

  Your full email address:

  Your full name:

  Your message:

  Verantwoord
  Verantwoorde fashion van Poca Boca
  You don't have permission to register.
  X
  []