fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top

Oeps! Zanger Juanes niet echt contento met deze versie van zijn hit 😠

De Spaanse partij Vox dacht dat ze een mooie verkiezingscampagne te pakken hadden door met een eigen tekst op het nummer ‘A Dios le Pido’van Juanes te komen, maar dit is totaal anders uitgepakt. De Colombiaanse zanger is namelijk absolutamente niet contento met het idee van de partij. 

Vox wordt in Spanje gezien als een extreem rechtse partij. Van het nummer ‘A Dios le Pido’ maakte (een aanhanger van) de partij ‘A Vox le Pido’ , waarin wordt bezongen hoe de partij Spanje vooruit wil helpen. Ze waren hierbij alleen even vergeten toestemming van señor Juanes himself te vragen…

Op social media schreef Juanes: “Mijn hart wordt op dit moment gevuld door veel verdriet en verontwaardiging. Een paar uur geleden heb ik gezien en gehoord hoe iemand verwant aan een politieke partij in Spanje mijn nummer ‘A Dios le Pido’ heeft gemanipuleerd om campagne mee tevoeren. Ik vraag alle personen die hierbij betrokken zijn om te stoppen met het verspreiden van deze video en de artistieke creaties te respecteren, zoals bekend rust hierop wereldwijd intellectueel eigendom.”

Als de partij wél zo snugger was geweest om toestemming te vragen was A Vos le Pido er waarschijnlijk nooit gekomen, want hun idealen verschillen nogal van die van Juanes. Hij laat zich geregeld uit over integratie, tolerantie en vrede. Exactamente zoals wij het ook graag zien natuurlijk 💛.

Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos🍃

Blond girl with sunglasses wearing beige shirt and

  Your full email address:

  Your full name:

  Your message:

  Verantwoord
  Verantwoorde fashion van Poca Boca
  You don't have permission to register.
  X
  []