fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
model blue sky trees sunglasses you had me at hola white shirt

Een tripje naar waar het allemaal begon

Tien jaar geleden gingen we allebei naar Málaga om Spaans te studeren. We hadden er toen nog geen idee van dat deze beslissing zo’n grote impact op ons leven zou hebben. We maakten vrienden en herinneringen, genoten op en top en boven alles werden we verliefd op de taal. Het was dus makkelijk kiezen waar we naartoe moesten voor een flinke dosis inspiratie voor Poca Boca.

Wat geschiedenis

We ontmoetten elkaar voor het eerst op het vliegveld van Málaga. We kwamen naar deze stand met hetzelfde plan: Spaans leren, en boven alles ervan genieten. Dus dat deden we! De taal onder de knie krijgen was zo nu en dan erg lastig. Maar dankzij de mooie stad, alle geweldige mensen die we leerden kennen en de schattigste school waar we heen gingen, genoten we van elke seconde. Na een jaar zeiden we Málaga met pijn in ons hart gedag omdat we begonnen aan onze studie in Nederland. Het goede nieuws was: We gingen allebei naar Amsterdam! En ook al gingen we deze keer niet naar hetzelfde inimini schooltje, we bleven vriendinnen. Met de jaren groeiden de vriendschap en onze liefde voor Spaans, wat resulteerde in Poca Boca…

blue sky sun building palm trees flowers palm trees sidewalk church blue sky trees beach sand letters palm trees blue sky boat palm trees beach sea blue sky

Terug naar waar we nu zijn

Na een geweldig eerste jaar van ons merk bedachten we dat er geen betere manier was om Poca Boca verder te ontwikkelen dan terugkeren naar waar het allemaal begon. Was deze trip business of ontspanning? Het was Málaga! Wat betekent: lol, creativiteit, geluk en heel veel inspiratie! Niet verrassend dat we terugkeerden met een heleboel nieuwe dingen die jullie heel snel te zien krijgen!

Een van de zonnige dagen besteedden we aan een shoot met ons prachtige, stralende model. Ze maakt onze kleren nóg cooler (ook al draagt ze een warme trui in de brandende zon ;))!

model brown hair smiling red sweater mas paz model white shirt you had me at hola trees sunglasses

 

Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos🍃

Blond girl with sunglasses wearing beige shirt and

  Your full email address:

  Your full name:

  Your message:

  Verantwoord
  Verantwoorde fashion van Poca Boca
  You don't have permission to register.
  X
  []