fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top

Beleef Spanje op de meest intense manier

Overal wierook, melancholische muziek en emotionele mensen. 24/7. We hebben het over Semana Santa. De week voor Pasen is een belangrijk moment in Spanje, vooral in Málaga en Sevilla. En met een belangrijk moment bedoelen we: je hebt geen flauw idee waar je in terecht bent gekomen.

mensen jezus licht beeld nacht

Tijdens Semana Santa zijn er veel processies (40 in een week, dag en nacht), zo indrukwekkend dat je je er geen voorstelling bij kunt maken als je het nog nooit gezien hebt. Gedurende de processies wordt het lijden van Jesus herdacht. Vooral voor de mannen die de ‘trono’ dragen (de zwaarste schijnt 4000 kg te wegen!) is het een emotioneel gebeuren.

Ook niet onbelangrijk: Als je tijdens Semana Santa in Málaga bent heb je een grote kans om Antonio Banderas tegen het lijf te lopen! Deze Malagueño loopt bijna elk jaar mee in een processie in zijn geboorte stad.

Toen wij in Málaga woonden hebben we deze week mogen beleven. En ook al was het niet altijd fijn dat de processies dag en nacht doorgaan en de stad volledig op zijn kop staat, het was een hele bijzondere, onvergetelijke ervaring.

Bekijk onderstaande video en krijg een idee waar we het over hebben (en beslis of je volgend jaar jouw tripje Málaga of Sevilla tijdens deze week boekt of dat je dit liever ontloopt ;))

Foto: elasombrario.com

Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos🍃

Blond girl with sunglasses wearing beige shirt and

  Your full email address:

  Your full name:

  Your message:

  Verantwoord
  Verantwoorde fashion van Poca Boca
  You don't have permission to register.
  X
  []