fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
shirt mint zwarte tekst

Z贸 maak jij de ultieme fiesta en tu casa 馃拑馃徏馃幎馃嵏

Nu de clubs nog langer gesloten moeten blijven en het ook steeds minder aantrekkelijk wordt om het terras op te duiken (frrr铆ooo) moeten we er opnieuw thuis maar weer een fiesta van maken. Hoe? Met m煤sica, de beste versnaperingen 茅n de juiste dresscode! Natuurlijk helpen wij je daar een manito bij, aqu铆 vamos:

M煤sica

Met deze afspeellijst van onze amigos van Fiesta Macumba bouw jij binnen no-time je eigen fiesta. Speakers aan en: a bailar y gozar!

Comida

Mexicaanse nachos uit de oven zijn de ultieme snack voor bij de borrel en brengen je meteen in gezellige sferen. Wij vonden hier het receta perfecta 馃構

Copas

Geen fiesta is compleet zonder margaritas en mojitos on the side. Het ultieme recept voor margarita deelden we hier al eens met je, en hoe je de perfecte mojito shaket zie je hier.

Last maar defenetivamente not least is de dresscode, en dat kan er natuurlijk maar uno zijn 馃槈. Zeker met onze laatste collectie kun jij er zeker van zijn dat je in de mood komt!

We verzamelden de afgelopen tijd al veel meer leuke en lekkere tips en tricks, dus mocht je nog meer los willen gaan, check ze dan vooral aqu铆.

shirt mint zwarte tekst

 

 

 

 

Post a Comment

TODAY you get 15% descuento on your Poca Boca order! 馃挍
Use the couponcode VIVALAVIDA and get your porci贸n of Organic Fashion with a Spanish twist. 馃尪
Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos馃崈

    Your full email address:

    Your full name:

    Your message:

    You don't have permission to register.
    X