fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
shirt mint zwarte tekst

Zó maak jij de ultieme fiesta en tu casa 💃🏼🎶🍸

Nu de clubs nog langer gesloten moeten blijven en het ook steeds minder aantrekkelijk wordt om het terras op te duiken (frrríooo) moeten we er opnieuw thuis maar weer een fiesta van maken. Hoe? Met música, de beste versnaperingen én de juiste dresscode! Natuurlijk helpen wij je daar een manito bij, aquí vamos:

Música

Met deze afspeellijst van onze amigos van Fiesta Macumba bouw jij binnen no-time je eigen fiesta. Speakers aan en: a bailar y gozar!

Comida

Mexicaanse nachos uit de oven zijn de ultieme snack voor bij de borrel en brengen je meteen in gezellige sferen. Wij vonden hier het receta perfecta 😋

Copas

Geen fiesta is compleet zonder margaritas en mojitos on the side. Het ultieme recept voor margarita deelden we hier al eens met je, en hoe je de perfecte mojito shaket zie je hier.

Last maar defenetivamente not least is de dresscode, en dat kan er natuurlijk maar uno zijn 😉. Zeker met onze laatste collectie kun jij er zeker van zijn dat je in de mood komt!

We verzamelden de afgelopen tijd al veel meer leuke en lekkere tips en tricks, dus mocht je nog meer los willen gaan, check ze dan vooral aquí.

shirt mint zwarte tekst

 

 

 

 

Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos🍃

Blond girl with sunglasses wearing beige shirt and

  Your full email address:

  Your full name:

  Your message:

  Verantwoord
  Verantwoorde fashion van Poca Boca
  You don't have permission to register.
  X
  []