fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top

Amsterdam Spanish Film Festival Launch Event

Film lovers, eat your heart out! Van 30 mei t/m 4 juni vindt de 3e editie van the Amsterdam Spanish Film Festival plaats, en vanavond is er al een groot launch event!

Image may contain: one or more people, text and food

Amsterdam Spanish Film Festival is een uniek film tentoonstelling initiatief waar mensen uit Amsterdam en daarbuiten kunnen ontdekken en zich bezighouden met zorgvuldig geselecteerde films uit Spanje en Spaanssprekende landen in Latijns-Amerika. ASFF presenteert nieuwe trends van de traditionele Spaanse bioscoop, evenals focus op onafhankelijke, artistieke en experimentele Spaanse films.

De bekroonde film El ciudadano ilustre trapt de derde editie van the Amsterdam Spanish Film Festival af, vanavond op 25 April @ 20.30 uur in het prestigieuze Pathé Tuschinski theater. Tickets zijn hier nog te koop, en na de film is er gratis wijn, bier en jamón ibérico. A comprar tus tickets dus ;).

Het lanceringsevenement zet de toon voor de komende, derde editie van het Amsterdamse Spaanse Filmfestival dat van 30 mei tot 4 juni in Pathé Tuschinski, Pathé de Munt, Eye, het Ketelhuis en Bimhuis plaatsvindt.

Disfruta!

Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos🍃

Blond girl with sunglasses wearing beige shirt and

  Your full email address:

  Your full name:

  Your message:

  Verantwoord
  Verantwoorde fashion van Poca Boca
  You don't have permission to register.
  X
  []