fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top

Zien: De eerste Spaanse film van Netflix 🎥

YES! De eerste Spaanse film van Netflix is uit. 7 Años, die in 190 landen is uitgebracht, is in Spanje opgenomen en geproduceerd.

De Spaanse acteur Paco León speelt de hoofdrol in de film die is geregisseerd door Roger Gual. 7 Años (zeven jaren) gaat over vier vrienden die tevens compagnons zijn. Ze komen voor een lastige beslissing te staan als een van hen zijn vrijheid op moet offeren om de rest te kunnen behoeden voor een persoonlijke en financiële ondergang.

Naast Paco León spelen onder andere Alex Brendemühl, Manuel Morón en de Colombiaanse acteurs Juana Acosta en Juan Pablo Raba in de film.
Spaanse Netflix serie

In maart dit jaar bestelde Netflix zijn eerste Spaanse serie, die geregisseerd werd door Carlos Sedes. Las Chicas del Cable gaat over vier vrouwen van verschillende komaf die samenwerken als telefonistes op het hoofdkantoor van de Spaanse nationale telefoonmaatschappij. De serie speelt zich af in de jaren twintig en beslaat zestien afleveringen van vijftig minuten. In 2017 is Las Chicas del Cable wereldwijd via Netflix te zien.

 

 

Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos🍃

Blond girl with sunglasses wearing beige shirt and

  Your full email address:

  Your full name:

  Your message:

  Verantwoord
  Verantwoorde fashion van Poca Boca
  You don't have permission to register.
  X
  []