fbpx

TYPE YOUR SEARCH HERE

FREE SHIPPING in the Netherlands

No products in the cart.

FREE SHIPPING In the Netherlands

No products in the cart.

No products in the cart.

Top
logo pal mundo groen rood vogels

Festival Pal Mundo: Hét festival voor liefhebbers van Latin en Caribbean muziek

Op 22 april verandert Rotterdam Ahoy in een groot paradijs voor alle liefhebbers van Latin en Caribbean muziek. Voor die vierde keer vindt dan Festival Pal Mundo plaats. Ook dit jaar staan er weer verschillende grote artiesten in Ahoy om je een onvergetelijk festival te bezorgen.

Met maar liefst drie verschillende stages kun je je hart ophalen aan salsa, bachata, reggaeton, merengue en nog veel meer exotische klanken. Met een food court vol Latijns-Amerikaanse en Caraïbische smaken én decors die je het gevoel geven dat je door de straten van Zuid-Amerika loopt, maakt Pal Mundo de beleving van de bezoeker helemaal compleet.

For the world

Pal Mundo organiseerde in 2014 de eerste editie van het festival in Silver Dome, maar het evenement groeide al snel uit naar de grotere locatie, Rotterdam Ahoy. Pal Mundo (vertaald: For the world), trekt bezoekers van allerlei nationaliteiten die vanuit Nederland en de rest van Europa speciaal voor het festival afreizen naar Ahoy Rotterdam.

Hitmachines als Don Omar (Dale Don Dale), Daddy Yankee (Gasolina) en Elvis Crespo (Suavemente) stonden al eens op het festival, maar ook bachatagrootheden Prince Royce en Romeo Santos en de beroemde Zoukformatie Kassav’ verzorgde onvergetelijke optredens voor het publiek van Festival Pal Mundo.

De headliner van de volgende editie moet nog bekend worden, maar wij van Poca Boca weten nú al zeker dat het op 22 april een onvergetelijk feest wordt in Rotterdam 🎉! Wil jij er ook bij zijn? Koop hier je kaartjes.

logo pal mundo groen rood vogels

Poca Boca Logo
It sounds better in Spanish

100% organic, production process by hand, eco friendly productos🍃

Blond girl with sunglasses wearing beige shirt and

  Your full email address:

  Your full name:

  Your message:

  Verantwoord
  Verantwoorde fashion van Poca Boca
  You don't have permission to register.
  X
  []